onsdag 16 december 2009

En vecka

Just nu - i denna stund som går under namnet 16.30 - blir hon en vecka gammal. En vecka är ju ingenting. Sju dagar. Ändå känns hon helt självklar i vår lilla familjekonstellation. Som om hon alltid varit där.
Hon gör inget vidare väsen av sig. Hon sover mest. Och bajsar. Oj, vad hon kan bajsa. Det är faktiskt lite faschinerande. Och Allan sa att han älskade lillasyster jätte, jätte mycket. Det är hans sätt att uttrycka något som känns extra bra. Jätte jätte. Väldigt väldigt. Upprepningen. Som Jimmy-two-times från Maffiabröder (eller var det A Bronx Tale?) Så Allan älskar henne jätte jätte mycket och precis efter det att han sagt dessa ord som ju självklart gjorde oss helt varma inombords så sa han att han älskade glass jätte, jätte mycket också. Och så gick han till frysen och tog en fast vi inte hade sagt att det var ok. Men i den stunden. När det var så där jätte jätte mycket kärlek i luften så kunde vi ju inte säga nej.

En vecka - liten namnlös. Först såg hon ut så här.


Och nu ser hon ut så här.


och Allan han är så här glad:


Och jag - jag är så här kär och harmonisk. Eller trött kanske. Det är oklart.



Och med detta sagt; att idag är lillpyrets enveckasdag - vill jag också passa på att påminna om att detta även är dagen då Pappabloggstävlingen avgörs. Så har ni inte röstat på mig än så gör det och gör det här och nu.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Intressant.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar